La Kosturica : La cistella ecològica responsable

La Kosturica es un projecte pioner d’agricultura ecològica amb més de 10 anys d’experiència. Situats a Canovelles, al Vallès, produeixen una cistella ecològica de verdures. A aquesta cistella ecològica li hem afegit l’adjectiu de responsable ja que La Kosturica no només procura el cultiu de forma ecològica sino que inclou tota una altra serie de valors al seu projecte.

La cistella ecològica que produeix la Kosturica està composada per verdures de producció pròpia però també es poden afegir alguns altres productes extres, com ara ous i mel, d’algún altre productor ecològic associat. La cistella no es distribueix a domicili, es un fet diferencial dins de la seva filosofia “responsable”, ja que la distribució a domicili representa una despesa energètica evitable. La Kosturica distribueix la seva cistella principalment a grups de consum de Barcelona i el Vallès. Així que si algú vol rebre la cistella ecològica de verdures el millor que pot fer es mirar la seva web, i veure si té un grup de consum prop d’on viu o d’on treballa. També hi ha la possibilitat de que si s’ajunta amb 5 persones o més crein el seu propi grup de consum i La Kosturica els hi portarà la seva cistella de verdures.

Ja hem vist un dels fets diferencials de la cistella ecològica de La Kosturica, que és el fet de que no distribueixen a domicili, però La Kosturica té altres fets diferencial que fan que poguem dir que la producció de la seva cistella es fa de forma responsable. un d’aquest trets és el fet de que La Kosturica, després de deixar-te passar un mes de prova, et fa comprometre a uny any de subscripció. Això es així perquè ajuda a planificar millor cada collita i a fer que no es llenci res del que es produeix. Altres característiques del seu projecte responsable són el treball amb xarxa amb altres productors ecològics, promoure la cultura del intercanvi, la divulgació de la feina del camp i la assignació d’un sou just per als treballadors de la terra.

Així que ja ho sabeu, si voleu menjar verdura fresca, de temporada i saborosa com les d’abans, apunteu-vos a la cistella ecològica de La Kosturica.

Anuncios

Acerca de catasb

Master del Universo
Esta entrada fue publicada en Barcelona. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s